Yogalæreruddannelse i Randers C - Klassisk Hatha Yoga
Om uddannelsens mål og dit udbytte
Udtalelser fra tidligere elever.....
”Jeg gik på det første uddannelseshold, som Kristine udbød, og jeg må sige, at jeg ikke kunne have valgt en bedre uddannelse for mig. Kristine er en super dygtig underviser, som formår at formidle stoffet på en enkel og lettilgængelig måde, så det er nemt at gå til. Uddannelsen er meget praktisk orienteret, og det vil sige, at du får yogaen helt ind under huden, fordi du hele tiden får prøvet teorien af i praksis. For mig har uddannelsen været helt fantastisk, fordi den samtidig har givet mig et indblik i, hvordan jeg bedst mulig kan hjælpe folk på det niveau, de er, og med de skavanker eller udfordringer, de kommer med - fysiske, som psykiske. Derfor føler jeg, at jeg kan gøre en reel forskel for folk og hjælpe dem videre fra det punkt, hvor de befinder sig lige nu. Alt i alt kan jeg kun anbefale denne uddannelse og Kristine som underviser”.
Anette - uddannet på hold 1 - 2015-16


"Super kompetent undervisning. Uddannelsen har klædt mig godt på til rollen som yogalærer. Jeg har fået viden om vigtige temaer som anatomi, filosofi, yogaens effekt og den gode guidning ind i stillingerne. Det er en uddannelse, hvor der stilles krav til dig - men også hvor der er plads til dine individuelle behov".
Helle - uddannet på holdt 2 - 2017-18


Uddannelsens fokus
Uddannelsens fokus vil være at give dig et grundigt fundament i den klassiske hatha yoga. Yoga er en vej til selvudvikling. Fokus vil i den forbindelse være et indre fokus - det handler således om tilstanden yoga, og hvad yogaøvelserne kan bringe os i kontakt med på et dybere plan.
Den yoga, der undervises i er primært blid, afspændende hatha yoga, der udføres i et roligt tempo med vægt på det at være til stede i kroppen og i åndedrættet med opmærksomheden.
Den yoga, der undervises i er for ALLE - uanset fysisk formåen.

Der vil på uddannelsen være fokus på yoga som en erfaringsbaseret videnskab - det betyder at din yoga, din selvudvikling og din (og underviserens) erfaringsbaserede viden er i centrum, og det, at du på en uanstrengt, men samtidig kompetent måde lærer at videregive disse erfaringer til andre.

Uddannelsens mål og dit udbýtte
- Du vil blive i stand til at undervise i Klassisk Hatha Yoga.
- Du vil blive i stand til at undervise både alm. yoga hold (begynder og øvede) og forskellige former for hensyntagende hold og specialhold (gravidyoga, yoga for børn, ryghold, yoga mod stress osv.).
- Du vil udvide dit kendskab til yoga og til forskellige former for yoga.
- Du vil opnå dybere forståelse af, hvad yoga er, og kan.
- Du vil opnå større indsigt i dig selv og din krop.
- Du vil udvide og fordybe din egen yogapraksis.
- Du vil lære at meditere, og guide meditation, og lære forskellige energiøvelser og åndedrætsøvelser.
- Du vil blive hjulpet til at finde afklaring omkring din hverdag, dit liv og din fremtid.
- Du vil blive hjulpet til at finde dig selv og din egen stil som kommende yogalærer.

Jeg vil være til din rådighed under hele uddannelsen. Jeg vil guide dig i din proces, og støtte dig i at blive den yogalærer, du gerne vil være.

Der er stor mangel på yogalærere alle steder!
Yoga bliver mere og mere efterspurgt – der er mangel på yogalærere alle steder og verden har brug for gode yogalærere – både nu og i fremtiden. Det er med andre ord et område i vækst, men også et område der kan bidrage til megen vækst – både for den enkelte og i et større perspektiv.

Hvor kan man undervise bagefter?
Denne yogalæreruddannelse kvalificerer dig til at varetage yogaundervisning i forskellige sammenhænge:
- aftenskoler
- daghøjskoler
- private yoga-studier
- fitnesscentre
- eget yogacenter
- virksomheder
- arbejde med grupper/hold i privat eller offentligt regi
- evt som supplement til anden individuel behandling du laver?

Yogalæreruddannelse Randers

Yoga v. Kristine Mikkelsen

Center for Terapi og Selvudvikling - Yogalæreruddannelse v. Kristine Kusk Mikkelsen - Skolestræde 7, Stuen, 8900 Randers C - kristinemikkelsen@hotmail.com - 22 54 76 15